RezervesDALAS24.lv

Auto / IT / Auto jaunumi

RENAULT ATZĪMĒ 10 000 KANGOO Z.E. REĢISTRĀCIJU

RENAULT ATZĪMĒ 10 000 KANGOO Z.E. REĢISTRĀCIJU
Foto: Ekrānšāviņš no interneta
KRUSTTEVS.COM · 18.09.2013. 15:45

Renault tīkls atzīmējis 10 000šā Kangoo Z.E. reģistrāciju, kas ir viena no vadošajām mazo elektrisko furgonu automašīnām Eiropas segmentā. Frankfurtes motoršova otrajā dienā automašīnas atslēgas tika nodotas Deutsche Bahn’s pārstāvim Gerhardam Deham (Gerhard Dech).

 

Beatrise Fočere (Béatrice Foucher), Renault elektrisko transportlīdzekļu programmas vadītāja, Uve Hogešurts (Uwe Hochgeshurtz), korporatīvās pārdošanas vadītājs, kā arī Renault Vācija vadītājs Ahims Šaible (Achim Schaible) nodeva 10 000šā Kangoo Z.E. atslēgas Deutsche Bahn’s iepirkumu un tehniskajam direktoram Gerhardam Deham. Līdz ar to šo transportlīdzekli izmantos Vācijas dzelzceļa uzturēšanas nodaļa.

 

Kangoo Z.E. joprojām ir Eiropā vairāk pārdotā automašīna mazo elektrisko furgonu segmentā, tādējādi veidojot teju 10% no kopējā Kangoo furgonu pārdošanas apjoma. Tostarp šī automašīna ir vislabāk pārdotais elektriskais transportlīdzeklis Francijā, kur to izmanto vairāk nekā 6 000 biznesa klientu.

 

Kopš tā izlaišanas 2011. gada beigās, Kangoo Z.E. vairakkārt ir saņēmis auto žurnālistu uzslavas, kā arī 2012. gadā ieguvis balvu „International Van of The Year”. Tostarp esošie automašīnu īpašnieki ir pozitīvi noskaņoti, jo 95% apgalvo, ka viņi ir apmierināti ar šo automašīnu un uzteic braukšanas komfortu, ko nodrošina automašīna.

 

Nulles emisijas vieglajos komerctransporlīdzekļos tika ieviestas pērnā gada jūnijā, ietverot izmaiņas ne tikai automašīnas izskatā, bet arī pievienojot jaunas funkcijas, piemēram, R-Link multimediju tableti.

 

Kango Z.E. tiek ražots tikai un vienīgi MCA Maubežas (Maubeuge) rūpnīcā Francijā, turklāt šī automašīna tiek pārdota aptuveni 20 Eiropas valstīs.