RezervesDALAS24.lv

Nauda un vara / Ārkārtas notikumi

Policija meklē gavēņa laikā pazudušu vīrieti

Policija meklē gavēņa laikā pazudušu vīrieti
Foto: Bezvests.lv
KRUSTTEVS.COM · 10.05.2014. 11:41

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Cēsu iecirkņa kriminālpolicijas darbinieki lūdz iedzīvotāju palīdzību attēlos redzamo vīriešu meklēšanā, informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma.

 

1958. gadā dzimušais Andris Kazaks 15. aprīlī izgājis no savas dzīvesvietas Cēsīs un līdz šim nav sniedzis tuviniekiem informāciju par savu atrašanās vietu. Vīrieša pazīmes – augums aptuveni 190 cm, sportiskas miesasbūves, mati īsi, pelēcīgi. Bija ģērbies tumši zilās džinsu biksēs, kamuflāžas krāsas jakā, kājās melni armijas tipa puszābaki.

 

Kopš 2013.gada 10. novembra bezvēsts prombūtnē ir arī Gints Klāvs, kurš dzimis 1971.gadā. Vīrietis ir bez noteiktas dzīvesvietas, taču divas reizes nedēļā apciemoja savu māti Beverīnas ielā 5a, Cēsīs. minētā datuma G.Klāvs nav devis par sevi nekādu ziņu un viņa atrašanās vieta nav zināma. Vīrieša pazīmes: augums aptuveni 170 cm, kalsnas miesasbūves, mati īsi, tumši, bārda.

Ja Jums ir zināma informācija par personas atrašanās vietū, lūgums zvanīt: 02, 110, 112, 64101202 vai vērsties personīgi tuvākajā policijas iecirknī.

 

Avots: eDruva.lv