RezervesDALAS24.lv

Sports / Futbols

EURO 2020 spožākās zvaigznes, kuru sniegumam sekot līdzi futbola čempionātā

EURO 2020 spožākās zvaigznes, kuru sniegumam sekot līdzi futbola čempionātā
· 18.05.2018. 16:23

 

2021. gada 11. jūnijā sāksies viens no sporta pasaulē gaidītākajiem notikumiem - Eiropas čempionāts futbolā. Neskatoties uz to, ka čempionāta norise tika pārcelta par veselu gadu globālās Covi-19 pandēmijas dēļ, futbola neprāts gatavojas pārņemt visu Eiropa jau tuvākajās nedēļās. Katrs sporta līdzjutējs no čempionāta sagaida ko atšķirīgu, tāpat atšķirīgas ir fanu iecienītākās prognožu likmes. Vieni vēlas redzēt savu favorīt komandu čempionu godā, otri – baudīt pasaules klases futbolu Eiropas spožāko valstsvienību izpildījumā, savukārt citi, sekot līdzi spožāko ( arī uzlecošo) zvaigžņu individuālajam sniegumam un panākumiem. Kādas ir tavas EČ futbolā prognozes, kurām maču epizodēm sekosi līdzi tu? Šajā rakstā aplūkosim šobrīd spožākās Eiropas futbola zvaigznes un to, ko no katras no tām varam sagaidīt EURO 2020!

 

Krištianu Ronaldu (Cristiano Ronaldo)

 

Krištianu Ronaldu vārds īpašu skaidrojumu neprasa ne sporta pasaules līdzjutējiem, ne tiem, kuri ar sportu ir uz “jūs”. Portugāles izlases un Itālijas superkluba Juventus uzbrucējs neapšaubāmi ir ne tikai aktuālākā Eiropas, bet arī pasaules futbola zvaigzne. Sportista līdzšinējā spožā karjera tādos Eiropas klubos kā Sporting CP, Manchester United un Spānija Real Madrid ir palīdzējusi izveidot prātam nepatveramu bāzi visā pasaulē, kas spēlētāju dažādos slavenību sarakstos ierindo blakus Holivudas kinozvaigznēm un mūziķiem. Neapšaubāmi Krištianu Ronaldu fanu pulks sekos līdzi arī sportista gaitām Euro 2020, sagaidot izcilu un rezultatīvu spēli. Tieši tāpēc jau šobrīd bukmeikeri ierindo tieši šo sportistu rezultatīvāko spēlētāju vidū.

 

Kilians Mbapē (Kylian Mbappe)

 

Franču uzbrucējs Kilians Mbapē ir ne tikai viens no Francijas valstsvienības, bet arī futbola kluba Parīzes "Saint-Germain" spožākajām zvaigznēm. Neskatoties uz to, ka vairumam ar futbola pasauli nesaistītu cilvēku Kiliana Mbapē vārds būs svešs, salīdzinot ar Krištianu Ronaldu. Taču futbola pasaulē šis spēlētājs savu zvaigznes statusu ir nopelnījis jau sen. Sportists ne tikai vairākkārt atzīsts par Francijas gada labāko futbolistu, bet arī 2018. gadā izcīnīja FIFA Pasaules kausu. Attiecībā uz sportista sniegumu Euro 2020, Betsafe Latvija bukmeikeri Kilianam Mbapē prognozē izcili aizvadītu čempionātu. Sportists ne tikai tiek ierindots starp potenciāli rezultatīvākais vārtu guvējiem un Euro 2020 labākā spēlētāja balvas pretendentiem, bet arī Francijas valstsvienības izredzes iegūt čempionu titulu tiek novērtētas ļoti augtu.

 

Roberts Levandovskis (Robert Lewandowski)

 

Polijas izlases spožākā zvaigzne un futbola kluba  Minhenes "Bayern" uzbrucējs ir viena no šobīd aktuālākajām Eiropas futbola zvaigznēm. Tieši Roberts Levandovskis ir viens no retajiem ši sporta veida pārstāvjiem, kuram ir izdevies iekļūt Ginesa rekordu grāmata ar ātrāko  “hat-trick”. Taču, neskatoties uz futbola zvaigznes individuālajiem sasniegumiem, EURO 2020 Polijas izlasei būs īsts izaicinājums. Polijas valstsvienības ceļš Eiropas čempionātā nekad nav bijis viegls, tāpēc īpaši aizraujoši būs sekot līdzi šīs futbola superzvaigznes ieguldījumam Polijas izlases ceļā pretī čempionu titulam.

 

Harijs Keins (Harry Kane)

 

Anglijas izlases viena no spožākajām zvaigznēm bez šaubām ir futbola kluba Leicester City uzbrucējs Harijs Keins. 2020. gadā sportistu vajāja traumas, un zvaigznes dalība 2020. gada vasaras čempionāta bija neskaidra. Taču šogad, pateicoties čempionāta norises pārcelšana Covid- 19 globālās pandēmijas dēl, tieši Harijs Keins ir viens no futbola fanu un bukmeikeru favorītiem. Līdzīgi kā Kilians Mbapē, arī Harija Keina izredzes kļūt par čempionāta rezultatīvāko vārtu guvēju, labāko spēlētāju un čempiontitula ieguvēju tiek novērtētas augstu.